TESVOLT

SERIA TESVOLT E

ECONOMIC, SIGUR ȘI PUTERNIC

Reduse la maxim, sistemele de stocare din seria noastră E oferă cea mai mare densitate energetică, cu un raport calitate-preț excelent. Cea mai recentă generație de baterii litiu-ion de la Samsung SDI în combinație cu Dynamix Battery Optimizer (DBO) oferă performanțe maxime cu cerințe minime de spațiu. Practic, nu există limite pentru aplicațiile industriale.

SERIA TESVOLT A

DURABIL, DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ ȘI MODULAR

Cu o calitate remarcabilă, durată lungă de viață și extensibilitate, sistemele de stocare din seria A îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru utilizare comercială sau industrială. Prin utilizarea optimizatorului nostru activ de baterii, puteți asigura o echilibrare prietenoasă cu celulele, o durată de viață teoretică de până la 30 de ani, cu aproape nicio pierdere de eficiență - care poate ajunge la 98% - cu o modernizare ușoară a modulelor individuale de baterii ori de câte ori aveți nevoie de mai multă energie.

EXISTĂ O SOLUȚIE TESVOLT CARE SĂ SE POTRIVEASCĂ FIECĂREI CERINȚE

Fie că este vorba de on-grid sau off-grid, combinată cu surse de energie regenerabile sau convenționale, o modalitate de a crește autoconsumul, pentru bărbieritul de sarcină maximă, ca o copie de rezervă în penele de curent sau pentru o infrastructură de stații de încărcare optimizată din punctul de vedere al costurilor: portofoliul nostru larg de sisteme inovatoare și de stocare a energiei de înaltă performanță oferă o serie întreagă de aplicații potențiale pentru o gamă largă variată de sectoare. Toate soluțiile noastre acordă prioritate nivelurilor ridicate de eficiență economică, siguranță și o durată lungă de viață.

AVANTAJELE SISTEMELOR DE STOCARE A ENERGIEI TESVOLT :

Rezistent la viitor: Retehnologizarea sau înlocuirea simplă a celulelor bateriei

Economic:98% eficiență

Durată îndelungată:30 de ani, 8.000 de cicluri complete

Performanță ridicată fără compromisuri:putere continuă 1C

Alte sisteme de stocare (baterii) folosite de AVA ENERGY SUNT:

- BYD

- LG CHEM 

- SOFAR , si multe altele.

Baterii RENOGY

Ce tip de baterii sunt cele mai bune pentru energia solară?

Bateriile cu ciclu profund sunt bateriile recomandate pentru a fi utilizate în instalațiile solare. Există o serie de baterii diferite cu ciclu profund, inclusiv acid de plumb inundat, acid de plumb sigilat și baterii litiu-fier. Bateriile cu acid de plumb inundate sunt cea mai ieftină opțiune și sunt disponibile la cele mai multe magazine mari și auto. Ele sunt, de asemenea, cele mai mari de întreținere. Bateriile sigilate cu acid de plumb stochează cu 10 până la 15% mai multă energie decât bateriile cu acid de plumb și se încarcă de până la patru ori mai repede. Bateriile litiu-fier sunt cele mai scumpe opțiuni, dar durează și de patru ori mai mult decât bateriile plumb-acid, cântăresc mult mai puțin și necesită o întreținere minimă.

Pot conecta diferite tipuri de baterii și dimensiuni împreună?

Vă recomandăm să cablare baterii de același tip și amperi oră rating în instalația dumneavoastră solare, adică dacă te duci cu baterii de sticlă mată absorbite, toate bateriile din banca de baterii ar trebui să fie baterii AGM. Acest lucru va limita orice pierdere de eficiență din cauza faptului că aveți baterii diferite.

Cât timp durează încărcarea unei baterii de 12v 100ah?

Lumina soarelui, temperatura și bateria vor influența timpii specifici de încărcare. Pentru a vă face o idee generală, va trebui să calculați amperi livrați de la panourile solare (puterea totală / tensiunea bateriei). Apoi, veți împărți orele de amperi ale bateriei la amplificatoarele livrate. De exemplu, dacă aveți o baterie de 100ah 12v cu trei panouri solare de 100 wați, sistemul ar livra 25 de amperi. Împărțind 100Ah la 25 de amperi, veți afla că va dura patru ore pentru ca un sistem de panouri solare de 300 wați să încarce o baterie de 12v 100ah.

Seria : Jackery PowerExplorer

Cel mai mare este Jackery Power Station 2000 Pro.

Centrala portabilă (Powerbank) Explorer 2000 Pro oferă o capacitate enormă de încărcare (2.160Wh) care alimentează toate aparatele necesare, inclusiv plăci calde, blendere, aparate de aer condiționat și multe altele. De asemenea, este ideal să se utilizeze pentru activități în aer liber off-grid (camping sau RV) și utilizarea de urgență acasă.

Centrala poate fi incarcata complet cu 6 panouri solare SolarSaga 200W in doar sub 2,5 ore, iar in doar 2 ore prin priza de perete ac. Această experiență fantastică de încărcare vă permite să vă încărcați în cel mai scurt timp în timp ce vă aflați în afara rețelei.

Bateria litiu de primă clasă găzduiește două cipuri pentru protecția dublă a bateriei și patru detectoare de miez de temperatură, garantând combinația perfectă de încărcare sigură și fiabilă. Ducând siguranța la nivelul următor.

Cu o simplă apăsare de buton, accesul la o eficiență remarcabilă a încărcării devine disponibil în câteva secunde. Explorer 2000 PRO oferă sub 53DB de încărcare care asigură încărcarea silențioasă și fara a polua.

Jackery mai are inca 3 modele, mai mici, pentru piata din Europa: 240W, 500W si 1000W. Gasiti mai multe detalii aici : www.steelway.ro  

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.