Seminee BIOETANOL | Le Feu Danemarca, exclusiv prin AVAENERGY.RO

ISTORIA LE FEU

Le Feu este o companie daneză, fondată în 2017.

Datorită designului său danez, este clasic, ecologic și flexibil.

În prezent, semineele Le Feu sunt vândute în 17 țări din întreaga lume.

Le Feu își are originea în pasiune și ani de experiență, ceea ce a dus la un produs inovator și relevant pentru consumatorul de astăzi.

Familia Lauritsen a creat șeminee si sobe de mai multe generații , fiind produse apreciate si agreate de casele daneze.

Søren Lauritsen, fondatorul Le Feu și al treilea din familia sa din industria semineelor a inovat si a facut din Le Feu arta. 

Le feu inseamna un "univers cald". De mic, a învățat deja măiestria în atelierul bunicului.

CONSTRUIȚI-VĂ PROPRIUL LE FEU ! LE FEU OFERĂ 40 DE OPȚIUNI DIFERITE ! CERE CATALOGUL LE FEU!

VIZIUNEA LE FEU

Fiecare casă merită o inimă caldă - un punct natural pentru familie, cu o atmosferă primitoare și confortabilă. Flacarile Le Feu atrag atenția, avand in vedere  forma specială a șemineului cu bioetanol Le Feu by Lauritsen.

Fiecare casă este unică. Iar designul simplu Le Feu face posibil ca toată lumea să creeze o atmosferă magică în casa ta în cel mai scurt timp! Cu ambiția de a deveni lider mondial ca producător de șeminee cu bioetanol, Le Feu vrea sa inspire, sa inoveze și sa ofere fiecărei case un foc potrivit.

Vrem să lăsăm clienții noștri să experimenteze  atmosferă daneză autentică, oriunde s-ar afla în lume.

Cu o pasiune pentru sustenabilitate, design și funcționalitate - și, desigur, pentru foc -, echipa le Feu continua sa lucreze pentru dezvoltarea de noi modele și concepte, cu scopul de a inspira designerii de interior și clienții din interaga lume.

Le feu este usor de instalat...intre 5-10 minute se poate instala. Nu este nevoie de alte autorizatii. Nu aveti nevoie de cos de fum sau altceva...si da...semineele sunt utile si incalzesc.

CONCEPTUL LE FEU

Seminee Le Feu Bio – 1 semineu, 6 modele diferite cu multe optiuni usor interschimbabile pentru crearea caldurii și confortului dorit, atât în interior, cât și în exterior.

Semineele Le Feu Bio sunt realizate pentru un stil de viata sustenabil. Dacă se dorește, este posibil să se schimbe șemineul într-un aspect diferit. Modelele pot fi modificate după cum doriți: de exemplu, un Le Feu Sky poate deveni un Le Feu Wood prin achiziționarea picioarelor din lemn și a accesoriilor asociate.

Șemineul Le Feu Bio este o alternativă prietenoasă cu mediul înconjurător - și climatul interior - la arderea tradițională a lemnului  sau a sobelor și șemineelor deschise (pe gaz).

Șemineele Le Feu Bio ard curat și fără fum și nu eliberează substanțe nocive în casă. 

Semineele Le Feu Bio sunt atemporale si au un design danez elegant, realizat din materiale de cea mai buna calitate.

Le Feu este cel mai bine vândut șemineu Bio din Scandinavia, iar șemineele Le Feu Bio sunt vândute în prezent în 17 țări.

Seminee Le Feu Bio cu tehnologia sa moderna de arzator combinata cu o alegere eficienta a materialelor și forma explicită - spre deosebire de alte șeminee Bio - generează multă căldură. Semineele Le Feu Bio ridica temperatura camerei cu aprox. 3,8 ° C într-o cameră de 40 m². 

Le Feu este ECO & Prietenos cu planeta

Piața șemineelor și a sobelor pe lemne se schimbă. Din ce în ce mai multe țări introduc  restricții legale pentru reducerea emisiilor nocive (CO2) de combustibili utilizați la domiciliu. Consumatorii sunt, de asemenea,  din ce în ce mai mult în căutarea de produse ecologice, de asemenea, în domeniul de seminee.

Semineele bio Le Feu ard pe etanol bio pur. Bio etanolul este alcoolul, care este produs organic de către  fermentarea zahărului. Prima generație de bioetanol a fost făcută din plante comestibile.

A doua generație este făcută din deșeuri vegetale sau paie. Procesul de fermentare folosește amidon în  biomasă, care este transformată în bioetanol în acest fel.

Bio etanolul este, prin urmare, un produs organic, neutru din punctul de vedere al emisiilor de CO2 și, prin urmare, un fantastic ecologic alternativă la combustibilii tradiționali.

CERE CATALOGUL LE FEU! EARTH@AVAENERGY.RO | 0759033720, 0751300490

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.