Solutii solare personalizate

Capacitățile furnizorilor nostri, atat cele de dezvoltare cat și producție ne permit să creăm una soluții solare de tip design, personalizate și dimensionate, pentru o integrare perfectă de la PIPV la produsele BIPV. Oferim diferite modele de panouri solare pentru orice integrare de produs.

Panourile solare utilizate pe pereți pot fi utilizate ca soluție de placare a fațadelor solare care se potrivește atât fațadelor noi (pentru integrare), cât și fațadelor existente pentru renovarea fațadei, transformând-o într-o soluție de construcție eficientă din punct de vedere energetic. Modulele noastre de fațadă PV sunt ușoare și competitive din punct de vedere al prețurilor, prin urmare pot fi alese ca opțiune de placare a clădirii pentru a obține atractivitate vizuală și eficiență energetică.

Montarea / fixarea unor astfel de fațade solare sunt realizate pentru a se potrivi cu soluțiile deja existente pe piață, atât soluții personalizate de fixare a designului, cât și a alegerii dvs.

Fațadele solare ventilate sunt o modalitate de a merge soluție, deoarece oferă o mulțime de avantaje: izolarea fațadelor, geamurile fațadelor, generarea de energie, proprietăți termice suplimentare, reducerea zgomotului. Atunci când îl utilizați ca o a doua piele, acesta poate fi implementat pe fațadele existente pentru a le moderniza.

Panouri solare pentru țiglă și sisteme de acoperiș

Panourile de acoperiș fotovoltaice fabricate de Metsolar pot fi utilizate deasupra unui acoperiș existent sau înlocuiesc țigla convențională de acoperiș. Diferite variații de proiectare a modulului, furnizate de Metsolar sunt utilizate atunci când este necesară fuziunea completă a sticlei solare și a clădirii. Panourile solare pentru acoperișuri sunt proiectate și fabricate într-un mod care să se potrivească soluțiilor de montare existente sau adaptate la sistemul de fixare.

Panouri solare pentru ILUMINAT 

Panouri solare pentru acoperișuri

Panouri solare ca țiglă de acoperiș

Ardezie acoperiș solar

Soluții fotovoltaice pentru baldachin

Balustrade solare

Umbriri solare

Cere oferta completa si portofoliul panourilor solare personalizate.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.