1. Invertere

AVA va pune la dispozitie peste 60 de modele de invertere de la branduri de top: Solax, SMA, Kostal, Fronius , Renogy, Sofar Solar etc. 

Un invertor este o parte integrantă a unui sistem fotovoltaic. Prin conversia curentului direct generat de panourile fotovoltaice în curent alternativ, permite utilizarea energiei produse.

Comandă-ți invertorul solar de la AVA ENERGY. Veți beneficia de cele mai bune prețuri pentru a vă conecta panoul solar la invertorul solar. Invertorul solar transformă energia electrică din panoul fotovoltaic solar, astfel încât să poată fi utilizată în casa. Prin urmare, vă dați seama de autoconsumul solar cu invertorul vostru solar. Îți dai seama de consumul de energie solară cu invertorul tău solar. Invertoarele noastre HIBRIDE vă pot gestiona producția de panouri solare, vă pot încărca / descărca și stoca energia în baterii solare și pot utiliza rețeaua electrică dacă aveți nevoie. Iti optimizezi productia fotovoltaica cu invertoarele noastre si devii independent energetic. Autoconsumul nu a fost niciodată atât de simplu.

2.Sisteme de fixare

AVA va pune la dispozitie sisteme diverse de fixare, in functie de caracteristicile de montare si zona aferenta. 

Instalați panoul solar cu sistemul de montare AVA ENERGY. Acest sistem de montare a panourilor solare este fabricat in Europa, la cele mai inalte standarde de calitate. Datorita celui mai mic pret, sistemul de montaj AVA ENERGY ti ofera un pret excelent de compromis si usurinta de instalat. Datorită cercetării și dezvoltării de ultimă generație, obțineți foarte puțin material de montare pentru a vă asigura panoul solar AVA ENERGY pe acoperiș sau podea.

3. Alte accesorii

Calitatea unui sistem fotovoltaic depinde nu numai de componente precum module, structuri de sprijin sau invertoare. Accesoriile, chiar și cele mici, sunt la fel de importante. Descoperă oferta AVAENERGY.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.