Ferme solare

Vă întrebați ce componente să utilizați în construcția unei ferme fotovoltaice? Sau poate aveți teren și nu știți dacă este potrivit pentru investiții într-o fermă? Aveți încredere în cei mai buni. Structurile fotovoltaice produse de furnizorii AVA sunt livrate în peste 20 de țări din întreaga lume. Consultanta este gratuita...

Sprijinim clientii și investitorii în întreaga gamă de creare a fermelor fotovoltaice. Puteți conta pe ajutorul nostru, de la proiectare, construcție, punere in functiune, până la activitățile de garanție. Mai jos puteți vedea ce distinge materialele furnizorilor AVA dedicate fermelor fotovoltaice.

Corab transportă o gamă completă de structuri pentru ferme fotovoltaice. Toate soluțiile noastre sunt fabricate din acoperire Magnelis durabilă și rezistentă la coroziune. Cu oferta noastră, obțineți o garanție de până la 25 de ani pentru acoperirea împotriva coroziunii de la ArcelorMittal. Un certificat emis pentru o anumită investiție confirmă garanția extinsă.

AVA ofera o gamă completă de structuri pentru ferme fotovoltaice. Toate soluțiile noastre sunt fabricate invelis Magnelis durabil și rezistent la coroziune. Cu oferta noastră, obțineți o garanție de până la 25 de ani pentru acoperirea împotriva coroziunii de la ArcelorMittal. 

Agricultura

Aveți o fermă, o livadă, o fabrică de lactate sau o altă afacere agrară? Vă întrebați cum să vă reduceți facturile la energie electrică în timp ce sunteți conștienți de cât de important este să protejați mediul? Înfruntă viitorul fără temeri! Verificați oferta noastră de structuri fotovoltaice dedicate industriei agricole.

Datorită investițiilor în fotovoltaice, ferma ta se poate distinge atât prin economii, cât și prin eco-prietenie. Dacă vi se pare dificil, consultați soluțiile pe care AVA le oferă investitorilor agricoli. Specialistii AVA au abilitati unice si ofera cele mai bune solutii potrivite si utile pentru industria agricola din intreaga lume. Cu structurile fotovoltaice durabile si moderne ale furnizorilor AVA, vă veți bucura de energie solară timp de mulți ani.

Beneficiile fotovoltaice în agro-business

Reducerea facturilor la energie electrică

Numeroase stimulente pentru investiții (în funcție de țară)

Protejarea naturii și a mediului cu energie curată

Opțiuni de investiții de afaceri pentru fondurile salvate

Îmbunătățirea imaginii cu contractanții

Utilizarea eficientă a spațiului disponibil în cadrul sistemului

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.