Construieste sustenabil cu AVAENERGY.RO

Ce inseamna sa construiesti sustenabil cu AVA? O construcție ecologică, sănătoasă și eficientă. Construieste destept si sustenabil. 

Există o conștientizare din ce în ce mai mare a deșeurilor și a poluării cauzate de industria construcțiilor. Se creează noi biomateriale folosind deșeuri și microbi pentru a rezolva aceste probleme ecologice. 

Cunoașterea tot mai bună a microbiologiei și a tehnicilor de biologie sintetică permite în prezent intrarea pe piață a unor biomateriale inovatoare, cum ar fi betonul care se autovindecă, izolația cu miceliu, plăci aglomerate realizate din deșeuri alimentare și năut artificial.  

Deși există de ceva timp un interes pentru dezvoltarea de noi biomateriale pentru construcții, industria construcțiilor este conservatoare și puternic orientată spre preț, ceea ce înseamnă că acceptarea a fost lentă. Cu toate acestea, cererea tot mai mare a consumatorilor pentru durabilitate a sporit interesul pentru aceste inovații, ceea ce a dus la un mediu mai competitiv pentru materialele de construcții.

Orase ale viitorului? Materiale sustenabile + tehnologii fotovoltaice / eoliene

Cere oferta si catalogul AVA ENERGY cu materiale sustenabile de constructii ! ! ! earth@avaenergy.ro | 0040759033720

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.