HiHome este o companie inovativa din Olanda...

  Aria HiHone de acoperire este vasta : Prize inteligente (pentru economie la energie si monitorizare), Securitate (Camere video de interior si exterior, senzori de miscare) Încălzire (Termostate inteligente cu Zigbee si Tuya, Panouri tactile, Radioatoare inteligente),  Senzori (de fum, miscare, inundatie, apa, CO2, CO, de umiditate si temperatura), Iluminat inteligent (becuri led, becuri RGB, Banda LED SMart), Intrerupatoare tactile si sisteme pentru o  udarea inteligenta si programarea grădinii.

Economisiți la factura de energie

Hihome poate ajuta. Înainte de a ști unde se pot face economii, este important să știi ce consumă aparatele. Vechea zicală "măsurarea înseamnă a ști" este acum posibila prin HiHome.

Prețuri ridicate la energie

Preturile au explodad: gaze naturale si energie electrica. Ce putem face în acest sens? A fi econom și a salva energie este cea mai înțeleaptă alegere.

Hihome poate ajuta. Înainte de a ști unde se pot face economii, este important să știi ce consumă aparatele. 

Cu o priză SMART Hihome puteți vedea exact cata energie utilizează un aparat sau o serie de aparate. Adesea, acest lucru duce la descoperiri surprinzătoare.

Deasemenea, cu un bec LED inteligent , pe lângă crearea unei atmosfere care se potrivește momentului zilei, puteți economisi și bani.

Setați programe inteligente si astfel luminile sa nu fie aprinse in momentele în care nu sunteți într-o cameră, fără a pierde confortul și siguranța.

Utilizați funcția automată de pornire sau oprire pe baza orelor zilnice de schimbare a răsăritului și apusului soarelui. Toate ușor de configurat cu aplicația Hihome, pentru o singură sau mai multe lumini la un moment dat.

Consumul mai puțin este cel mai bun mod de a combate prețurile ridicate. Hihome vă ajută să salvați. 

Programarea inteligentă vă ajută să economisiți energie.

Cu supapa radiatorului Hihome Smart Zigbee puteți controla temperatura în fiecare cameră a casei dvs. Cu aplicația pentru smartphone Hihome puteți programa un program de timp și ajusta setările dorite cu o singură apăsare de buton.

Integrați cu Amazon Alexa, Google Home Assistant sau Apple Siri Shortcuts pentru a utiliza comenzi vocale sau reglați manual cu butonul de control pentru temperatura perfectă în orice cameră.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.