AVA va pune la dispozitie si furnizeaza 4 brand-uri de incarcatoare pentru masinile electrice. Toate brand-uri sunt de calitate si cu retururi si defecte spre 0. Preturile sunt mai mult decat rezonabile: de la 2000 RON pana la 8000 RON, in functie de modelele alese. 

FRONIUS

ÎNCĂRCĂTORUL AUTO ELECTRIC PENTRU ACASĂ ȘI PE ȘOSEA

Oricine are în vedere o mașină electrică sau care conduce deja una se va gândi, desigur, și la încărcătorul ideal. Printre factorii importanți se numără aspecte precum autonomia și costurile reduse. Soluția inteligentă de încărcare Fronius Wattpilot oferă flexibilitate, în special opțiuni de încărcare cu costuri reduse și multe alte caracteristici practice.   

Cu cele două versiuni pentru acasă și pe drum, fiecare cerință este îndeplinită: 

Wattpilot Home

Soluția de încărcare de 11 kW montată permanent pentru casă. Este atât de ușor să transformi o priză simplă într-o stație de încărcare inteligentă pentru garajul subteran, carport sau garaj.

Wattpilot GO

Autonomie maximă cu soluția mobilă de încărcare de 11 sau 22 kW pentru acasă și pe șosea. Wattpilot Go este o unitate portabilă care vă permite să vă încărcați mașina folosind orice priză atunci când sunteți departe de casă, datorită setului opțional de adaptoare. Pur și simplu conectați-vă și începeți încărcarea. 

SMA

Încărcătorul SMA EV permite operatorilor de sisteme fotovoltaice să își încarce vehiculele electrice în mod inteligent și durabil. Acest lucru se datorează faptului că încărcarea vehiculelor electrice cu energie solară menține costurile de achiziție a rețelei la un nivel minim.

Universal

Indiferent dacă sistemul dumneavoastră este nou-nouț sau funcționează de ceva timp, încărcătorul SMA EV este extrem de flexibil și compatibil cu toate vehiculele electrice standard datorită cablului de încărcare de tip 2 atașat permanent. Datorită SMA Energy System Home, utilizatorii primesc soluții dintr-o singură sursă.

Compatibil cu toate vehiculele electrice standard

Integrarea în sisteme fotovoltaice noi și existente

Totul dintr-o singură sursă

Rapid și ușor de utilizat

WEBASTO

Webasto este un partener global și furnizor de sisteme inovatoare pentru aproape toți producătorii de automobile. Este o companie de familie fondată în 1901 în Germania. Este unul dintre cei mai mari 100 de furnizori din industria auto. Webasto produce sisteme de acoperiș retractabile, sisteme de încălzire și răcire, stații de încărcare și sisteme de baterii pentru vehicule electrice.

TEISON

Cu sediul în Yangzhou, China, Teison are operațiuni în peste 40 de țări, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Oceania. Teison s-a specializat în dezvoltarea de soluții complete de încărcare a vehiculelor electrice de mai mulți ani. Fiecare produs îndeplinește standarde stricte și are toate certificările necesare, inclusiv: CE și TUV.

Cere oferta de pret AVA.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim doar cookie-uri esentiale functionarii website-ului.